fbpx
Spring naar de inhoud

Over ons

GezinsfotoReis2022

“We are all born and we all die,
But it’s how we spend our heart beats
That makes the difference.”

Hallo daar!

Super fijn dat we jou mogen verwelkomen bij MOMents!
Ik vind het belangrijk dat jullie het gezicht achter de webshop leren kennen en waarom ik met MOMents ben begonnen! Dus ik neem jullie graag even mee in mijn verhaal.

Mijn grote verhaal begon in 1990, YES I’m a nineties kid!
Ik ben in 2015 getrouwd met mijn allerliefste man Frederick en ben mama van Thibault (augustus 2018) en Axelle (mei 2020, ja hoor een corona baby van de eerste linie)…

Ik ben opgegroeid in een gezin met een sterke werkethiek, doorgaan tot je je doel behaald, work is life. Hierdoor is onze ‘one happy family’ uiteindelijk uit elkaar gevallen. Het is mijn grootste angst om dit ook met ons eigen gezin tegen te komen maar ter gelijker tijd is zo mijn grootste levensdoel ontstaan.
Zorgen dat we er in ons gezin blijven zijn voor elkaar, no matter what, Family first!

Doorheen mijn eigen carrière zette ik – door deze met de paplepel ingegeven werkethiek – vaak mijn werk op de eerste plaats. Het was sterker dan mezelf..

Soms kwam ik zelf tot het besef, soms werd ik er op gewezen dat dit ten koste was van mijn vriendinnen, partner, kinderen.. Niet tegenstaande dat ik het beter wilde doen, verviel ik na enige tijd meestal in mijn oude gewoontes.

Tot verschillende mensen uit mijn dichte en verre omgeving heel erg ziek werden, corona op ons pad kwam, onze dochter geboren werd en onze zoon veel te snel van peuter naar kleuter veranderde.

FaceBehindWebshopSophieObin

We only have 1 life! 

Plots kwam een intens besef, ‘We hebben maar 1 leven!’.
Een beperkt aantal jaren, waarvan we weten wanneer het begint maar niet wanneer het eindigt. Een beperkte tijd om te doen wat we graag doen en om ons mooiste leven te leven!
Onze kindjes openden mijn ogen nog meer!
Volgens mijn lieve zoon Thibault – van toen net geen 3 – ging mama niet mee op reis. Neen, mama moest werken.

Of toen hij me met zijn mooie kijkers recht in de ogen keek toen ik hem voor de eerste keer van school kon afhalen en zei ‘Ikke blij mama thuis’.
En dan hebben we nog ons Axelle, die zo graag groot wil zijn, net als haar broer. Onze meid die in 1 rechte lijn van baby naar kleuter is gegaan!

Een vriendin maakte het nog duidelijker, we hebben maar 18 zomers met onze kinderen, als het al zo lang duurt!

FaceBehindWebshopSophieObin

Let’s do what we love, and do a lot of it

Daarom wilde ik beginnen leven vanuit een andere mindset.
Om bewuster MOM te zijn, af en toe rust nemen, leven in het moment, stilstaan en genieten van ons gezin, onze familie en vrienden.
Om te genieten van elk klein MOMENT, hoe onbenullig het ook lijkt.
Om de attente, aanwezige vriendin te worden die ik in mijn hart altijd wilde zijn maar te weinig de tijd voor nam.

De passie om ooit een webshop uit te bouwen was al enkele jaren aan het ontkiemen. Maar pas in de zomer van 2021 durfde ik mijn hoofd en hart echt toelaten om te dromen…

Wat als?

Wat als ik mijn job in loondienst zou durven opgeven?
Wat als ik echt de sprong durfde wagen om voor mezelf en mijn gezin te kiezen!
Meer tijd en aandacht voor mijn man en kinderen maar ook om te bouwen aan mezelf, mijn persoonlijke groei en mijn eigen zaak!

Als je aan de mensen rondom mij één van mijn karaktereigenschappen vraagt zullen velen wellicht op zijn West-Vlaams zeggen, ‘Als’t in haar hoofd zit, zit het niet in haar gat!’. En als je dan nog eens een rots in de branding hebt als mijn man, die volledig in je geloofd en achter je staat, dan durft die droom zich zeer snel ontpoppen tot een mogelijkse werkelijkheid!

Gezinsfoto2022

“Twenty years from now
You will be more disappointed
By the things you didn’t do
than by the ones you did do.”
Mark Twain

And at the end, we are here! 

Eenmaal terug uit verlof, heb ik mijn ontslag ingediend.
Plots was ik niet meer aan het dromen maar kon ik echt starten met het uitbouwen van mijn droom!

Eerst en vooral wil ik er met MOMents voor zorgen dat dierbare momenten een gouden randje krijgen!

Ervoor zorgen dat je jezelf of een dierbare kan verwennen en verrassen! Dat je met een klein gebaar kan tonen hoe belangrijk die persoon voor jou is! Zeker in coronatijden, konden we er vaak minder voor elkaar zijn dan we wilden. Een klein gebaar, onverwachte attentie, een persoonlijk cadeautje kan zoveel warmte en liefde brengen, voor jou en voor de gelukkige die iets krijgt!  Geven is op z’n minst zo leuk krijgen!

Vandaar onze leuke originele geschenken en gepersonaliseerde geborduurde items, die jou helpen om jezelf te verwennen EN anderen gelukkig en warm te maken. Of noem het maar ‘liefde verspreiden’! <3

Wie ons volgt op social media zal gemerkt hebben dat ik jou ook wil bijstaan met tips & tricks rond zelfzorg!
We moeten zoveel balletjes ter gelijker tijd in de lucht houden, we hollen onszelf dagelijks voorbij en verliezen onszelf in de drukte van het leven en ons gezin!
Uiteraard moeten we werken, zonder zou het bij ons toch niet lukken 😉 maar daarnaast kan je wel kiezen om tijd te maken voor jezelf, je gezin en te genieten van het leven!
Om stapje voor stapje zoveel mogelijk uit het leven te halen!
Om op het einde van onze rit te kunnen terugkijken op een leven vol mooie herinneringen, liefde en enkele dromen die werkelijkheid zijn geworden!

Liefs,

Sophie, Frederick, Thibault & Axelle

WE ONLY
LIVE ONCE

BUT IF YOU
DO IT RIGHT

ONCE IS
ENOUGH

                              ~ Mae West

FaceBehindWebshopSophieObin