fbpx
Spring naar de inhoud

Me & Mats

Me&Mats, niet alleen een merkje met een heerlijke geur die
terug te vinden is in geurkaarsen en handzepen, maar vooral een merk dat opgericht is vanuit ongelofelijk veel liefde en warmte.

Hun filosofie is helemaal waar wij, met MOMents ook voor staan!

Astrid van der Hoeven is de oprichtster van Me&Mats en haar missie is ook onze missie! Astrid vroeg zich dagelijks af waarom we niet vaker vertellen aan de dierbaren rondom ons hoe graag we ze zien, hoeveel ze voor ons betekenen…

Waarom lukt het ons zo moeilijk om met een klein gebaar een dierbare te troosten in moeilijke of vreemde tijden?

Onze missie, net als Astrid haar missie is om jou en vele anderen aan te moedigen om je dierbaren meer te koesteren! Maak hen met een simpel gebaar duidelijk, ik geef om jou!

Me&Mats logo MOMents.be

Oorsprong van onze missie

Onze missie is gegroeid vanuit de rush van het leven. We leven in een sneltempo terwijl we 20 ballen ter gelijker tijd in de lucht willen gooien. We hollen onszelf maar ook vrienden en familie voorbij.

Astrid haar missie vindt oorsprong in een veel rauwer verhaal. Astrid weet precies hoe waardevol troost kan zijn. Dit mocht ze helaas ervaren omdat Astrid haar zoon Mats amper een half uur na zijn geboorte verlof. Na een periode van rauw en intens verdriet besefte ze dat die 30 minuten misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren.

Sinds ik dit weet voelt het helemaal anders om de naam van dit merk in de mond te nemen. Mats is nog steeds Astrid haar inspiratiebron om het leven te vieren en liefde te delen. Met complimenten, knuffels, een traan en een lach. Me&Mats ontstond uit het besef dat elk moment, hoe verdrietig ook, een gouden randje heeft!

Adembenemende geur!

Me&Mats heeft 1 specifieke geur! Het grote voordeel want elke boodschap die je graag wil doorgeven bevat hetzelfde heerlijke Me&Mats Parfum.

 

Patchoeli

Patchoeli olie heeft een sterke, licht zoete geur. Dit in combi met het donkere, muskus-aardachtige aroma zorgt voor een perfecte basis voor de warmste geuren.

De aromatisch bloeiende plant Patchoeli groeit in een tropisch klimaat. Ze behoort tot de familie van de muntplanten en heeft grote, geurige bladeren. De bladeren worden gedroogd en vervolgens wordt de olie uit de bladeren gestoomd.

Watermeloen

Ja, watermeloen is heerlijk fris om te eten in de zomer maar heeft ook een fruitig en fris aroma! Het aroma van de watermeloen zorgt voor een parfum dat je instant vrolijk maakt! Dit aroma zorgt voor de vrouwelijke twist in het Me&Mats parfum!

Pompelmoes

Er wordt gezegd dat Citrus geuren je gelukkig maken. (we hebben niet voor niets een pakketje met etherische olie van zoete sinaas! Echte aanrader!!)

De etherische olie van pompelmoes wordt gewonnen uit de geschilde huid van de vrucht. Er werd specifiek voor pompelmoes gekozen vanwege zijn subtiele kruidachtige ondertoon, dit geef voegt de juiste kracht toe aan wat uiteindelijk het Me&Mats parfum is geworden!

100% natuurlijke ingrediënten

Giftbox Me&Mats MOMents.be

Handzeep

De zeep is 100% plantaardig wat wil zeggen dat ze ook helemaal vegan is!
Ze bevat geen parabenen, ftalaten, natriumlaurelsulfaat, wasmiddel of alcohol.
Een heerlijk geurende handzeep die je handen reinigt en verzorgt tot in de puntjes!

Geurkaars

Deze kaarsen worden gemaakt van een sojawasmengsel in combi met etherische oliën en een puur katoenen loodvrije lont.
Deze kaars is dus ook een vegan product dus je doet er echt iedereen een plezier mee!

Je kan zo’n 35 uren genieten van het warme lichtje en de heerlijke geur van deze kaars.